Introduksjon av horisontal kvern

Horisontal kverner en mekanisk enhet som brukes til å makulere råvarer som trær, røtter, planker, paller og byggeavfall til mindre granulære materialer for lagring, transport eller gjenbruk.Mye brukt i treforedling, konstruksjonsavfall, søppeltømming og andre næringer.

https://www.pelletlines.com/large-drum-horizontal-grinder-for-whole-treestumppallet-product/

Fordel

Kjedeplate parallell mating,

Hydraulisk sammenleggbart utløp

Ideell for mobilt arbeid.

Hydraulisk tvangsmating, øk vedknusningstettheten, øk kapasiteten med 30 %.

Ved hjelp av fjernkontrollen kan fôringshastigheten kontrolleres innen 120m.

Med rotor invertert design, kan den automatisk spytte materiale hvis det sitter fast.

Reduser feilfrekvensen på utstyret sterkt, sørg for sikker bruk.

 

Våre horisontale slipemaskiner er tilgjengelige med hjul, belter og stasjonære elektriske alternativer for å møte behovene til ulike kunder.Adopter internasjonal toppmerkemotor som Siemens.Støtte tilpasning.

En av hovedfordelene med horisontale kverner er deres evne til å behandle og resirkulere avfall.Ved å bruke en horisontal kvern kan avfall omdannes til brukbare materialer som mulch eller kompost.Dette reduserer mengden avfall som sendes til deponi eller forbrennes, noe som ikke bare er miljømessig ansvarlig, men også mer kostnadseffektivt.

Horisontale kverner tilbyr også et sikrere alternativ til tradisjonelle avfallshåndteringsmetoder som åpen brenning eller deponering.Disse metodene medfører høy risiko for miljøskader og er også farlige for arbeidere på grunn av utslipp av giftig røyk.Med en horisontal makuleringsmaskin behandles avfall i et kontrollert og trygt miljø, og minimerer risikoen for mennesker og miljø.Horisontale slipere er også allsidige maskiner som kan tilpasses de spesifikke behovene til ulike bransjer.For eksempel er noen horisontale kverner designet for å behandle forurensede materialer, for eksempel medisinsk avfall, mens andre er designet for å behandle treavfall i bulk.

Avslutningsvis er horisontale kverner en viktig komponent i mange avfallshåndterings- og resirkuleringsoperasjoner.Deres evne til å effektivt behandle og resirkulere avfall og samtidig minimere miljøskader har gjort dem til en stadig viktigere komponent i moderne industri.

Vi har mer enn 20 års erfaring innen treforedling, spesialisert på flishuggere, treknusere, horisontalkvern, karkvern, trekvern, trebarbermaskin, tremelmaskin, treskrellmaskin, trepelletlinje, etc. Vi har Rheinland og Intertek sertifisering, og våre produkter har CE-sertifisering.Mer enn 1000 sett produseres hvert år og eksporteres til mer enn 50 land.Kontakt oss nå, vi gir 24 timers gratis tilbud.


Innleggstid: 17. mai 2023