Du må vite om disse sertifikatene for å kjøpe en grenflismaskin

For kunder er CE-, SGS-, TUV- og Interteck-sertifikatene viktige for å evaluere styrken og kvalifikasjonene til fabrikken ved kjøpgrenhogger.

1. Hvis du er fra EU, er grenflismaskinen med CE-sertifisering nødvendig for deg.CE-sertifisering er en god garanti for kjøp av grenflis, fordi det betyr at flishuggeren du kjøper har bestått strenge sikkerhetstester og oppfyller standardene til det europeiske markedet.

1CE av grenflis

2.SGS er et anerkjent og respektert globalt test-, inspeksjons- og sertifiseringsselskap.Zhangsheng-selskapet har SGS-sertifisering, noe som betyr at våre grenflismaskiner har gått gjennom en streng test- og evalueringsprosess og oppfyller de spesifiserte standardene.Fra denne SGS-sertifiseringen kan du se at Zhangsheng-selskapet er en original og god produsent og kan gi kundene høykvalitets flishuggermaskiner og den beste ettersalgsservicen.

SGS av grenflishugger

3. Zhengsheng selskapet har også TUV og Intertek sertifisering.

TUV er et tysk sertifiseringsorgan som tilbyr sertifiseringstjenester for produktsikkerhet, kvalitetsstyringssystemer, miljøstyringssystemer og mer.Intertek er et multinasjonalt sertifiseringsselskap som tilbyr testing, inspeksjon og sertifiseringstjenester for et bredt spekter av bransjer, inkludert elektriske, kjemiske og forbruksvarer.Både TUV og Intertek utsteder sertifikater som viser samsvar med spesifikke standarder, som ISO-standarder, bransjespesifikke forskrifter og sikkerhetskrav.

For kunder har TUV- og Intertek-sertifikater flere betydninger og fordeler:

3-1.Tillit og tillit: TUV- og Intertek-sertifikater forsikrer kundene om at produktene de kjøper har gjennomgått strenge tester og har oppfylt spesifikke kvalitets- og sikkerhetsstandarder.Dette inngir tillit og tillit til flishuggeren og selve merket.

3-2. Kvalitetssikring: Disse sertifikatene indikerer at flishuggeren er testet og verifisert for å oppfylle de påkrevde kvalitetsstandardene.Kunder kan være trygge på at de kjøper flishuggere som har blitt vurdert for ytelse, holdbarhet og pålitelighet.

3-3. Samsvar: TUV- og Intertek-sertifikater viser at produktene er i samsvar med relevante forskrifter, industristandarder og sikkerhetskrav.Dette sikrer at kundene kjøper flishuggere som oppfyller lovkrav og er trygge å bruke.

4. Vi kan også tilby EPA-sertifikat for dieselmotorer, Volvo eller Perkins-merker, de overholder amerikanske og canadiske myndigheters miljøkrav, slik at du kan importere flishugger for å selge dem videre i Amerika og Canada.

Alt i alt, hvis du ønsker å få grenflis av høy kvalitet, er det bedre å velge fabrikken med CE, SGS, TUV, Interteck-sertifikater, for å få mer garanti og la deg handle uten bekymringer.

Eventuelle kommentarer og spørsmål fra deg vil bli satt stor pris på, takk, min venn.

 

 


Innleggstid: Des-05-2023